Connect with us

Uncategorized

Restoran A&W Malaysia bakal dijual dengan harga RM34 Juta!

Published

on

Selepas hampir dua tahun A&W dikaitkan dengan pelbagai spekulasi melibatkan penjualan syarikat serta penutupan restoran, akhirnya syarikat KUB Malaysia Bhd selaku syarikat pemegang saham A&W Malaysia berjaya mempunyai pembeli terbaru.

Berdasarkan laporan daripada thestar, KUB Malaysia Bhd bersetuju untuk menjual keseluruhan rangkaian serta hakcipta A&W Malaysia Sdn Bhd kepada Inter Mark Resources Sdn Bhd dengan nilai RM34 juta.

Perjanjian diantara kedua-dua buah syarikat ini bakal diselesaikan sepenuhnya dalam jangka masa tiga bulan ini. Pembeli terbaru, Inter Mark Resources melihat A&W Malaysia masih berpeluang untuk bangkit semula berdasarkan beberapa faktor yang dimiliki rangkaian ini.

Diharap dengan pemilikan dibawah syarikat terbaru, A&W Malaysia berpeluang untuk bangkit agar kembali menjadi restoran makanan segera pilihan orang ramai dengan pertambahan cawangan serta menu.

Artikel penuh: the vocket

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Belia

SOLS 24/7 memperkasakan belia daripada kumpulan B40

Published

on

SOLS 24/7 adalah sebuah organisasi kemanusiaan yang komited untuk berkhidmat, mendidik dan memperkasakan masyarakat miskin dan kurang berkemampuan.

Melalui pelbagai program pendidikan dan pemberdayaan sosial, SOLS 24/7 telah berusaha untuk mengubah komuniti yang kurang terlatih untuk mengembangkan potensi sebenarnya dalam mematahkan roda kemiskinan.

Menggunakan model dan reka bentuk khas – Sains Bahasa, Sains Teknologi dan Sains Kehidupan – organisasi ini telah menyediakan pelbagai program pendidikan dan pemberdayaan sosial secara percuma kepada masyarakat yang kurang berkemampuan di Malaysia.

Jom tonton siri pertama temu bual eksklusif MalaysiaBoleh.com bersama SOLS 24/7.

Continue Reading

Uncategorized

Beraya dengan Selamat! Selamat Hari Raya!

Published

on

Malaysia Boleh Raya

KEMBALIKAN SEMANGAT MALAYSIA BOLEH RAYA INI

Posted by Malaysia Boleh on Friday, May 22, 2020

Continue Reading

Uncategorized

Polisi Bumiputera – Hapus atau kekal?

Published

on

Polisi pro Bumiputera, wajar dikekalkan atau dihapuskan? Atau perlu lebih penambah baikan? #MalaysiaBoleh

Continue Reading

Trending

MalaysiaBoleh.com

%d bloggers like this: