Connect with us

Uncategorized

Mahathir melawat Anwar Ibrahim di Hospital

Dulu lawan, sekarang kawan! Inilah semangat #MalaysiaBoleh yang kita mahukan dalam membangunkan negara. Semoga cepat sihat Datuk Seri!

Published

on

Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad melawat Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)
Anwar dimasukkan ke dalam wad PPUM Sabtu lepas selepas mengadu sakit bahu dan di belakang badannya sejurus balik daripada Turki.
Keadaan beliau dilaporkan stabil.

‘Screenshot’ dari akaun Twitter @DSAIsupporters
Akaun Twitter @DSAIsupporters telah berkongsi satu gambar ziarah berkenaan di mana Timbalan Perdana Menteri; Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail turut bersama.
Gambar berkenaan disertai dengan sarikata “Mahathir melawat rakannya Anwar di Hospital. Semoga muafakat PH terus kukuh dan utuh. #Pray4Anwar”

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Polisi Bumiputera – Hapus atau kekal?

Published

on

Polisi pro Bumiputera, wajar dikekalkan atau dihapuskan? Atau perlu lebih penambah baikan? #MalaysiaBoleh

Continue Reading

Uncategorized

Viral: Udang Galah RM1 Seekor Di Ampang

Peminat udang galah boleh serbu kedai brader ni. Semoga murah rezeki.

Published

on

By

Kalau ikutkan tidak ramai berpeluang untuk menikmati udang galah sepit biru berikutan harganya yang agak mahal mencecah antara RM30 hingga RM70 sekilogram di pasaran.

Bagaimanapun, peniaga, Hairazul Zainul, 35 tahun, menjual harga udang galah serendah RM1 berhampiran Jalan Utama Ampang, Ampang, Selangor.

Harga udang galah yang dijual oleh Hairazul adalah mengikut saiz bermula RM1 hingga RM2 seekor dan gerainya dibuka bermula jam 9 pagi setiap hari.

Menurut Hairazul, dia mula berniaga sebagai penjaja kecil sejak sepuluh tahun lalu demi menyara kehidupan keluarga dan anak-anaknya.

Menurut sumber, gerai milik Hairazul terletak berhadapan Balai Bomba Jelatek. Semoga perniagaan Hairazul terus berkembang maju.

Continue Reading

Uncategorized

Tidak akan memperkecilkan pihak lawan – Syed Saddiq Syed Abdul Rahman

Published

on

Continue Reading

Trending

%d bloggers like this: